Samenwerken!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Zo werk ik: we plannen een kennismakingsgesprek in. Dit kan telefonisch of online via Zoom of Skype. Jij verteld mij wat je nodig hebt, waar je tegenaan loopt, waar je niet aan toekomt of uitkomt en ik vertel jou wat ik voor je kan doen.
Ik kan jou helpen met (marketing)strategieën, het omzetten van een idee in een doel met actieplan, website development en beheer, Social Media marketing en beheer, het creëren van een funnel en als sparringspartner.
Heb je inspiratie nodig, handvatten, tips over marketing en ondernemen? Of vind je het fijn accountable gehouden te worden bij acties die je wilt ondernemen?
Ik coach jou!

Petra Jaspers

Saskia werkt zeer accuraat en denkt mee. Ze is verantwoordelijk, behulpzaam en serieus. Ze zet zich volledig in voor haar werk en is daarbij erg professioneel. Ik heb het persoonlijk altijd erg fijn gevonden door haar ondersteund en geholpen te worden. Het was een prettige samenwerking. Ik beveel haar graag aan bij anderen.

Petra JaspersIntuitief coach - www.corazon-leven-vanuit-het-hart.nl
Monique Kooy

De samenwerking met Saskia heb ik altijd als heel prettig ervaren. Saskia is iemand op wie je kunt bouwen. Ze heeft plezier in haar werk, is heel accuraat en duidelijk. Indien nodig denkt ze mee over oplossingen. Daarbij is ze heel sociaal en betrokken met hetgeen waar je mee bezig bent. 

Monique KooyTuinvakvrouw - Kleinschalig tuinonderhoud
© 2018 Saskia van der Krift. All rights reserved.