fbpx

Next Level met je Business!

Jij bent klaar voor:

 

 

 

=

De Volgende Stap 

=

Meer Klanten

=

Meer Zichtbaar zijn

=

Meer Winst

Groter denken en groter doen, daar ben jij klaar voor. En dit zonder harder te gaan werken. Ja, het kan echt!

Ik help jou met de stappen die je hier voor kunt zetten.

Jouw Next level hoeft niet het Next level van een ander te zijn.

Het maakt niet uit in welke fase van het ondernemerschap jij je bevindt. Er is altijd een Next level voor jouw business en voor jou.

 

Jij wilt meer! Het voel wat spannend, maar jij bent er klaar voor.

 

Maar welke stappen ga je zetten? Hoe zet je jouw idee of droom om in een concreet doel? En ook nog eens op een manier die bij jou past?

Tijdens het Next Level traject, dat helemaal op jou is afgestemd, nemen wij samen de stappen die nodig zijn om te bereiken waar jij wilt zijn.

We stellen doelen, creëren strategieën en zetten stappen die voor jou behapbaar zijn en we vieren samen het behalen van de tussendoelen en successen.

Een Next Level Business vraagt om een Next Level Mindset en visa versa.

Stapje voor stapje zie jij jouw droom, jouw idee vorm krijgen. Je zult je sterk voelen en voldaan. Je zult groeien als persoon en als ondernemer.

#Ondernemerslifestyle

 

Een droom zonder doelen blijft een droom!

“Saskia heeft niet alleen mijn website opnieuw gemaakt en een enorme lift gegeven, maar ook mijzelf als onderneemster een boost gegeven. Tijdens de coachsessies weet ze op een heldere, vriendelijke en doortastende wijze naar boven te krijgen hoe je strategie te bepalen, welke stappen daarvoor gezet dienen te worden en in welk tijdsbestek. Het fijne is dat ook je privé-leven hierin meegenomen wordt. Ik groei in mijn tempo op mijn voorwaarden naar een steeds bezieldere onderneemster! Van onschatbare waarde!”

Mirjam Heemskerk

Gentle Beginnings

“Heldere coachingssessies gehad, met de duidelijke kader, haalbare doelen, en de ruimte voor het proces en “drama” van het niet weten. Het gaf me rust, vertrouwen en het gevoel dat kleine stapjes verzetten groot werk. Saskia is heel prettig om mee te werken, betrouwbaar, kundig en professioneel. Zeker aan te raden!”

Tanya Rozenthal

It's About Love