“De Sparsessie”

Je loopt al een tijdje met een idee of droom rond maar door het dagelijkse drukke leven schuif je steeds opzij. En dan merk je dat het ineens een jaar later is en er eigenlijk niks is gebeurt om dit idee, deze droom te realiseren.

Misschien heb je een aantal fantastische diensten ontwikkeld maar weet je niet in welke volgorde je deze het beste kan aanbieden. Je hebt je ‘funnel’ niet helder.

Tijdens “De Sparsessie” gaan wij dit helemaal uitwerken. We halen er alles uit wat jij hebt bedacht en maken daar een concreet actieplan van. Wij gaan het visueel maken! Zodat je meteen de 1e stap kan nemen.

Tijdens deze sessie gaan wij in op jouw ondernemerslifestyle, dat wat jij belangrijk vind in jouw leven, de manier hoe jij je leven wilt leven, en passen jouw plan daar helemaal op aan.

Na deze sessie:

  • Heb jij in grote lijnen je actieplan helder.
  • Heb jij een realistisch plan die past bij jouw ondernemerslifestyle.
  • Weet jij de 1e stap die je moet zetten.
  • Is je doel visueel gemaakt d.m.v. een tijdlijn.
  • Gaat je creativiteit weer volop stromen.
  • Heb jij het gevoel dat je doel werkelijkheid word.
  • Ervaar jij enthousiasme en een gevoel van opluchting.

Voor meer informatie en een afspraak:

“Saskia heeft me zo goed geholpen tijdens een spar sessie. Waar ik een jaar lang rondliep met een idee en door de beren op mijn weg niet verder kwam dan alleen dat idee in mijn hoofd, staat er nu een duidelijk plan van aanpak op een groot vel papier, met een tijdlijn, actiepunten en uitwerkingen. Helder en kordaat staat Saskia naast je om wat er in je hoofd leeft om te zetten in een realistisch plan. Ik zie opeens voor me dat mijn ideeën ook echt van de grond gaan komen! Wat een lucht en ruimte geeft dat! Ik weet wat me te doen staat en dat dit haalbaar is in mijn drukke leven als ondernemer met een gezin. Ik zie enorm uit naar verdere samenwerking!”

-Mirjam Heemskerk-www.gentlebeginnings.nl
© 2018 Saskia van der Krift. All rights reserved.